Slipesett – SkarpeKniver Bryner (#220 og #1.000/#3.000) inkl bryneholder by Naniwa

kr 1.295,00 kr 1.150,00

Vi dro til Naniwa sin fabrikk i Japan og har fått satt sammen denne steinen som gir ekstremt mye slipestein for pengene. Dette er en veldig god slipestein-pakke for deg som vil ha en stein til de fleste kniver i hverdagen:
– Kjøkkenkniver til hjemmebruk
– Tollekniver
– Lomme- og Spikkekniver
– Økser og annet

Denne stein komboen er perfekt for deg som vet du skal slipe mye. Som oftest er 220# steinen den som blir raskest slitt siden den avvirker også mest stål i prosessen. Det innebærer at det er lett å erstatte kun 220# steinen senere når det skulle være behov for det.

Det følger også med en eske med anti-skli knotter som du kan oppbevare den ene steinen i. Når du sliper er det et spesialdesignet nedfall i esken hvor steinen ligger fast. Perfekt for å få god plass mellom benken og fingrene dine.

Steinene har en veldig fin kornsammensetning i 220# steinen (grønn side) som gjør at den er effektiv, men ikke for aggressiv. Du får en god råegg og kan sette opp de fleste kniver med denne steinen. 1000# steinen (røde steinen) er veldig god til vedlikehold og til å polere kniven etter å ha vært slipt på 220# siden. 3000# steinen er perfekt til å skaffe en skikkelig blankpolert knivegg som gjør kniven ekstra skarp.

Størrelse:
18cm X 7cm X 3cm
18cm X 7cm X 1,5cm

456 på lager