Zalto Vinglass eller Spiegelau Definition?

Har du blitt fortalt at du burde kjøpe Zalto vinglass? Da kan vi virkelig anbefale Spiegelau Definition-serien som kombinerer et nydelig klassisk vinglass-design med en skikkelig god pris. Det beste av alt er at disse vinglassene er skikkelig gode å drikke vin av!

Denne serien fra Spiegelau opplever vi at er svært tynne, men robuste vinglass som ikke går i stykker bare du ser på det. Serien er maskinprodusert så du gjerne skal vaske det i oppvaskmaskinen, noe som gjør det praktisk og enkelt å ta i bruk!

“Som en sier i vinverden, dette er qrp. Har tidligere kun hatt Zalto vinglass, men ettersom jeg ofte knuste de i vask synes jeg dette er en meget god erstatning. Spiegelau vinglasset er nesten identisk i utforming og følelse.“
– Lars, kundeanmeldelse 2021

Rødvinglasset for deg som liker Pinot Noir

Spiegelau Definition sin Burgund-vinglasser konstruert slik at de passer perfekt til Pinot Noir-vin. De er veldig lette i hånden og hvert vinglass veier omtrent 120 gram som gjør denne vinglass-serien til noe av dette letteste du kan få på markedet. Dette gir vinglassene en eksklusiv følelse og noe du har lyst til å bruke helg som hverdag.

“Om du har Norges letteste Zalto burgund glass ligger disse på 95 gram. Har du blant Norges tyngste Zalto burgund glass veier det ca 200. Altså plaserer Spiegelau glasset seg ca på meridian vekt for Zalto.”
– Lars, kundeanmeldelse 2021

Rimelige vinglass med eksklusivt design

Mange har sikkert opplevd at det kan være dyrt å kjøpe design-vinglass, men disse Definition vinglassene er godt priset. De koster fra 279,- per stykk og kan kjøpes en og en. Kjøper du seks vinglass betaler du kun for fem vinglass. Så her får du altså en av markedets beste vinglass for en hyggelig pris.

“Her får jeg den samme vektløse følelsen som jeg får hos Zalto, selv om glasset ved direkte sammenligning nok er litt tyngre. Dette kommer nok av at foten på Spiegelau glasset er noe tykkere. Uansett kommer jeg nok til å kjøpe flere av disse da de til er under halv pris gir Zalto følelsen.”
– Lars, kundeanmeldelse 2021

Se hele vårt utvalg av Spiegelau her!