Mandolin kjøkken – Benriner best på markedet

mandolin-kutter

Det første du bør tenke på når du kjøper en mandolin til kjøkkenet er holdbarheten på stålet, hvordan blader følger med og hvor enkel er den å vaske.

Velg riktig knivblad

I en del mandoliner er knivbladet innelåst i plasten som innebærer at mandolinen kommer til å ha en kort levetid. Du ønsker isteden en mandolin som har et blad som kan tas ut av plastikken, slik vil du kunne slipe bladet så ofte det trengs. Dette gir en mye bedre bruksopplevelse og vil gjøre at mandolin blir en fast følgesvenn på kjøkkenet. Velger du Benriner mandolinen får du et knivblad lagd av høykvalitetsstålet VG-10, samme stål som Kai Shun, Tojiro og mange andre japanske knivprodusenter bruker i sine kniver.

Få med Julienne-funksjon på mandolinen

Sørg for at mandolinen du velger har Julienne-funksjon. Dette innebærer å få med ekstra knivblader som du setter på tvers før hovedknivbladet. Slik kan du lage strimler, til pommes frites eller gulrotstaver. Dette gir mandolinen din et langt større bruksområde og plutselig kan mandolin være et hverdagsverktøy!

Sørg for at mandolinen du har på kjøkkenet er enkel å vaske

Ikke gå i fella. Kjøp en mandolin som er relativt enkelt, hovedsakelig laget i hard og god plast som tåler en god vask. Kjøper du en for avansert mandolin med for mye metall for eksempel blir det mange små kriker og kroker å vaske for hånd. Velg isteden en mandolin kjøkkenet ditt kan bruke hver dag, og da gjelder det at den er enkel å holde ren!

Utvalgte mandolinprodukter

Derfor handler du hos SkarpeKniver.com

Vi er Norges største utsalgssted for japanske kjøkkenkniver og her hos SkarpeKniver.com brenner vi for å spre kjøkkenglede. Hos oss får du rask levering fra vårt eget lager og 14 dagers returrett på alle varer du kjøper. Vi holder til rett utenfor Oslo og sender til hele Norge. Har du spørsmål om kjøkkenkniver, ta gjerne kontakt med oss på e-post eller telefon.