Kreative bryllupsgave tips

Lurer du på hva du skal gi i bryllupsgave, og ønsker å finne noen tips til unike og kreative gaver? Her hos oss i SkarpeKniver importerer vi nesten alt direkte fra Japan og tar kun inn ting av høy kvalitet. Mange av varene våre har en viss særegenhet, gjerne ved at det er håndprodusert, som du ikke finner andre steder.

Vi tilbyr i tillegg 30 dagers byttemulighet fra bryllupsdagen. Så hvis brudeparet skulle ønske rekker de fint å bytte. Skriv inn i kommentarfeltet at det er «bryllupsgave» når du bestiller.

De beste bryllupsgavetipsene akkurat nå

De siste årene har konro-grillene tatt grillentusiastene med storm. Dette er en skikkelig rå gave som kommer til å minne paret om Japan hver gang de bruker den. Matlagning på disse grillene er ment for lange kvelder med gode ting i glasset. Perfekt venneparmiddag?

Superlekkert porselen til brudeparet

Vi tar inn masse lekkert porselen fra Tokyo Design Studio. Dette er ekstremt vakkert og skikkelig unikt som faller i smak hos alle som elsker å spise god mat.

Bryllupsgavetips: Kniver til paret som lager mat sammen

Lager begge mat sammen? Da er det greit å velge en kniv som passer begge to eller gå for et sett. Skal du kjøpe en rå kniv i bryllupsgave, velg en Santoku eller grønnsakskniv, denne er perfekt for begge å bruke.

Bryllupsgavetips: Større kniver til mannen

Lager kun mannen mat? Da er en litt større kniv ofte verdt å vurdere. Her er noen utvalgte kokkekniver som vi garanterer faller i smak.

Fantastiske vinglass i bryllupsgave

Det er skjedd mye på vinglassfronten i det siste. Vi fører kun serier som skiller seg ut ved å være tynne og stilfulle! Perfekt å gi i bryllupsgave til paret som liker god vin.