Trygg betaling med betalingskort, VIPPS eller postoppkrav

Sikker betaling med kort

Vi i Skarpekniver.com lagrer ikke kortnummeret ditt, utløpsdatoen eller verifiseringskoden knyttet til ditt kort. Når du har valgt å betale med Visa eller Mastercard så overføres du til NETS (tidligere BBS) og transaksjonen gjennomføres i sin helhet hos dem.

Det eneste vi mottar av informasjon fra NETS er om betalingen av din bestilling er godkjent. Vi ser ingen kort- eller betalingsinformasjon gjennom hele betalingsprosessen.

Når du betaler for en ordre hos oss med ditt kort, så blir det gjort en autorisasjon av kortet ditt. Dette betyr at NETS sjekker at kortet er ekte (gjennom aktiv bruk av 3D Secure og CVV2) og at det er dekning på din kort / konto. NETS gjør så en reservasjon, hvor beløpet du handler for blir reservert for betaling til SkarpeKniver AS. Dette vil si at pengene fremdeles er på kortet ditt, men at de ikke kan røres av andre enn SkarpeKniver AS så lenge ordren eksisterer.

Dersom du kansellerer en ordre vil reservasjonen heves og pengene frigjøres på kortet ditt (normalt skjer dette innen to-fem virkedager). Det er først når vi har pakket din bestilling og er klar til å leveres den til Posten at pengene blir overført fra ditt kort til oss. 

Vi forbeholder oss retten til å foreta kontroller knyttet til korttransaksjonen der vi finner det nødvendig, herunder å nekte levering uten ytterligere begrunnelse dersom oppgitt kortinformasjon ikke lar seg verifisere.

Ved eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med Mastercard, Visa og Amex vil krediteringen normalt foretas tilbake til samme kortnummer, og ikke som direkte utbetaling til bankkonto.

Postoppkrav; betal når du henter

Servicepakke med postoppkrav betyr at du betaler for din ordre / bestilling i skranken på ditt lokale postkontor eller Post i butikk når du henter den. Kostnader som påløper ved bruk av tjenesten postoppkrav er inkludert i din bestillingsoversikt før du bekrefter og betaler din bestilling. 

Postoppkrav er en tjeneste som er levert i sin helhet av Posten Norge. Kostnadene du betaler for denne tjenesten er den samme som vi betaler til Posten.

VIPPS; betal enkelt og greit

Gjennom NETS tilbyr vi sikker og rask betaling med VIPPS. Du overføres til NETS (tidligere BBS) og transaksjonen gjennomføres i sin helhet hos dem og VIPPS.

Du bekrefter betalingen på telefonen din gjennom VIPPS-appen som vil varsle deg om at det nå foreligger en ny betalingsforespørsel.

Se punkt 1 – betaling med kort for videre detaljer om behandling av kortdata, sikkerhet og tilbakeføring.