14. juni 2023 – Grunnkurs i sliping av kniver

kr 745,00

En uskarp kniv er oftest farligere å bruke enn en som er skarp. En uskarp kniv glipper ofte på det den skal skjære, og resultatet blir gjerne kutt i fingeren, ei skamskjært steik eller sørgelige tomatskiver. En kniv bør derfor slipes jevnlig for å oppføre seg som den skal.

I dette grunnkurset vil vi ta for oss:
Grunnkurset inneholder valg av kniv, og helt grunnleggende teknikker for å sette opp en ny egg på kniven din, uten å skade verken kniven eller deg selv. Det vil bli gitt grunnleggende slipetrening for å få en skarp egg på vanlige typer kniver og en gjennomgang av nødvendig utstyr. Dette kurset vil dessuten omhandle litt knivvett, slik at du kan unngå ulykker i bruken og slipingen av kniven, slik at den kan tjene deg vel i lang tid.

Utstyr har vi:
Vi stiller med slipestein, våtsteinsholder, vann og dokumentasjon.

Hva trenger du å ta med:
Ta med deg to eller tre kniver. I tillegg kan du ta med dine egne stein hvis du ønsker det.

Hvem holder kurset?
Til å gjennomføre denne serien med grunnkurs har vi fått hjelp av av knivsliper og knivbygger Harald Andersen. Han er kjent i det norske og internasjonale knivmiljøet for sin enorme kunnskap og ferdigheter når det gjelder knivsliping og knivhåndtak. Her er du i gode hender. Du kan lese mer om Harald på hans blogg.

Hvor holdes kurset?
Kurset holdes i nærheten av vår butikk ved Mathallen i Oslo. Du vil motta bekreftelse på oppmøtested via epost og SMS.

Gratis frakt ved kjøp over 2 500,- (ellers fast frakt 65,-)

Rask frakt fra eget lager

7 på lager

Varenummer: SKKURS-20230614 Kategorier: ,